Kontakt: +45 70 24 16 50 info@ex3vision.comMit Partnerskab

Ex3 Certificering

Adgangskortet til en ny værktøjskasse

En certificering hos Ex3 giver dig adgang til brugen af Ex3 modellerne i dine processer som konsulent, leder, HR-konsulent, i uddannelse eller som et komplet koncept til forretnings- og organisationsudvikling.

Med andre ord får du en bred vifte af nye værktøjer til forretnings- og organisationsudvikling samt coaching. Værktøjer som bringer mennesker i spil, og som kan fremtidssikre virksomheder og organisationer.

Når du er certificeret, har du indsigt i Ex3 tilgang, hvilket fundament modellerne bygger på og, hvordan du skal bringe dem i anvendelse i din kontekst til at skabe værdiskabende processer i din forretning eller organisation.

Ex3 Certificering

Adgangskortet til at styrke din kerneforretning eller støtte din organisation

En certificering hos Ex3 giver adgang til brugen af vores modeller i egne processer som konsulent, leder, HR-konsulent, i uddannelse eller som forretnings- og organisationsudviklingskoncept.

Når du er certificeret, har du indsigt i Ex3 tilgang, hvilket fundament modellerne bygger på og, hvordan du skal bringe dem i anvendelse i din kontekst til at skabe værdiskabende processer.

Du kan booke din certificering, så snart du har adgang til Ex3 Partnerportalen.

Basismodul om Ex3 helheden
Explore – Extend – Exceed

Certificering hos Ex3 starter med dette Basismodul, hvor du introduceres til Ex3’s bevidstologi, fundament og tilgange. Du får indsigt i vores univers på alle niveauer, samt hvordan Ex3 kan styrke og støtte  din forretning eller jeres organisation. 


Du kan lige nu blive certificeret i 4 af vores 7 modeller

Ex3 Visionsstjernen er en strategisk model, der er skabt til at udvikle en vision, der bevidstgør og understøtter skaberkraft, mening, intention, mestring, helhed og fremsyn. En vision, der fremtidssikrer din virksomhed eller organisation.

Det Grønne Kompas er et strategisk værktøj – et strategikompas, som kan bidrage til at belyse, beskrive og beramme, hvordan en organisation skaber, leverer og fastholder værdi i  bæredygtighed og grøn omstilling med udgangspunkt i en grøn indstilling og FN’s 17 verdensmål.

Ledelsesdiamanten bidrager til at aktivere ledelsesånden i den enkelte leder og i lederteams. Ledelsesånden kan måles i evnen til at skabe ejerskab, lederskab og følgeskab. Tre afgørende facetter i fremtidens ledelsesparadigme.

Teamhjulet er en operationel model, der bidrager til at styrke navigationsevnen i teams. Med en åben dialog, respekt, hensigtsmæssig adfærd, udvidelse af potentialer, samarbejde og sammenhængskraft skabes rammen for, at teamet sammen når længere.

Ex3 Visionsstjernen er en strategisk model, der er skabt til at udvikle en vision der bevidstgør og understøtter skaberkraft, mening, intention, mestring, helhed og fremsyn. En vision der fremtidssikrer din virksomhed eller organisation.

Det Grønne Kompas er et strategisk værktøj – et strategikompas, som kan bidrage til at belyse, beskrive og beramme, hvordan en organisation skaber, leverer og fastholder værdi i  bæredygtighed og grøn omstilling, med udgangspunkt i en grøn indstilling og FN’s 17 verdensmål.

Ledelsesdiamanten bidrager til at aktivere ledelsesånden i den enkelte leder og i lederteams. Ledelsesånden kan måles i evnen til at skabe ejerskab, lederskab og følgeskab. Tre afgørende facetter i fremtidens ledelsesparadigme.

Teamhjulet er en operationel model, der bidrager til at styrke  navigationsevnen i teams. Med en åben dialog, respekt, hensigtsmæssig adfærd, udvidelse af potentialer, samarbejde og sammenhængskraft skabes rammen for at teamet sammen når længere.

Ex3 Certificering består af 2 moduler

På første modul udfolder vi den tænkning og bevidsthed der ligger bag Ex3 bevidstologien og vores tilgang gennem Ex3 kernens 3-trins proces Explore – Extend – Exceed. Vi er særligt inspireret af det integrative perspektiv, hvor vi integrerer viden om menneskelige livsprocesser i spændingsfeltet mellem individer, grupper, sociale og kulturelle systemer. 

Andet modul er modelspecifikt og afhænger af, hvilken certificering, du har valgt. Dette modul indeholder en 8 timers online certificering, hvor du introduceres grundigt til den valgte model, praktiske øvelser der lærer dig at bruge den, gennemgang af procesmaterialer og de muligheder modellen kan bidrage til i dit virke som intern eller ekstern konsulent eller leder.

En typisk certificering er altså:

  1. Basismodul om Ex3 bevidstologi og tilgang til organisations- og forretningsudvikling
  2. Modelspecifikt modul, f.eks. Det Grønne Kompas, Teamhjulet, Ledelsesdiamanten
  3. Webinar og masse af øvelser til at styrke din læring.

Efter 2 dages certificering er du således klar til at integrere Ex3 værktøjerne i din hverdag og styrke og støtte de mennesker og organisationer du arbejder med.

Klar til Certificering?

Har du spørgsmål?

Kontakt os på mail, telefon eller book et inspirationsmøde

Deltag i konkurrencen om 1 times personlig sparring.

Du bliver samtidig en del af et fantastisk fællesskab med fokus på udvikling og uddannelse, så du nemt kan sætte rammerne for bevidste forandringer.

Du tilmelder dig ligeledes nyhedsbrevet, hvor du vil modtage tips, tricks og inspiration til at styrke og støtte organisationer.

 
Indkøbskurv
Scroll til toppen