Kontakt: +45 70 24 16 50 info@ex3vision.comMit Partnerskab

Det Grønne Kompas

Skab bæredygtige strategiplaner

  • Undersøg den grønne indstilling.
  • Find vej i den grønne omstilling.
  • Sæt FN’s Verdensmål på dagsordenen.
  • Skab fremtidssikrede organisationer.

Det Grønne Kompas

Skab bæredygtige strategiplaner

  • Undersøg den grønne indstilling.
  • Find vej i den grønne omstilling.
  • Sæt FN’s Verdensmål på dagsordenen.
  • Skab fremtidssikrede organisationer.

Selv en lille gradændring i et kompas kan ændre hele kursretningen

Selv med små gradændringer i en organisation/virksomhed kan der gøres store fremskridt på det grønne område. Vi tror på, at når verdensmål bliver gjort til hverdagsmål, og alle i en organisation har mulighed for at tage ejerskab for en grøn omstilling via en grøn indstilling, skabes der små og store synlige sejre.

Enhver grøn omstillingsrejse starter med det første lille skridt i den rigtige retning.

En proces med det grønne kompas skal hjælpe med at bringe organisationens mennesker i spil i forhold til at understøtte en grøn omstilling. Vi sætter med Det Grønne Kompas fokus på både forretningen samt indstilling, mentalitet, adfærd, kompetencer og interesser. Altså alle de ressourcer, der er i de mennesker, som skal løfte den grønne omstilling.

Med Det Grønne Kompas navigerer vi imod nyt land i form af grøn omstilling

Med Ex3-modellen Det Grønne Kompas bliver det muligt at hjælpe organisationer og virksomheder med afdækning og omstilling således, at de kan møde tidens krav fra kunder, leverandører, investorer, medarbejdere og økonomisk at afdække, hvor langt de er i forhold til den grønne omstilling, samt sætte den rigtige retning for dem i deres grønne omstillingsproces.

Grundlaget bag Det Grønne Kompas

Forretningsudvikling er i Ex3 perspektiv grøn omstilling. Derfor handler det i Det Grønne Kompas om at kunne verificere og være cirkulær i sin business. Verificere betyder, at vi kigger hele vejen rundt i organisationen og tjekker, hvordan den grønne omstilling allerede er på vej ind i forretningen, og hvor der skal udvikles.

Det Grønne Kompas er udviklet i samarbejde med virksomheder, der er Born green eller Go green og stærke erfaringer indenfor iværksætteri og innovative start ups, samt aktører og foreninger inden for bæredygtighed og grøn omstilling. Derudover er Det Grønne Kompas inspireret af den nyeste forskning og litteratur på området. Ex3 er drevet af en drivkraft om at aktivere sammenhængskraften i samfundet og bidrage til, at det at implementere verdensmål og lave grøn omstilling gøres tilgængeligt og overskueligt for organisationer og virksomheder.

Hvordan skaber Det Grønne Kompas værdi

Det Grønne Kompas bidrager til at skabe en grøn indstilling i organisationen. En indstilling, som handler om, mere end adfærd, nemlig om hvad vi kommer af, hvad vi tror på, og hvilken forskel, vi ønsker at gøre. Vores indstilling er afgørende for, hvor langt vi når med den grønne omstilling.

Intentionen er at skabe bevidsthed om en organisations ressourcer og udviklingspotentiale i forhold til grøn omstilling. En bevidsthed, som skal bidrage til en fremtidssikring af organisationen i en tid, hvor bæredygtighed, FN’s verdensmål og grøn omstilling fylder mere og mere.

Det Grønne Kompas er med til at sætte den retning og give de indsigter, der skal til for, at der kan træffes velovervejede bevidste grønne valg og fravalg. 

Efter proces med det Det Grønne Kompas, har organisationen fundamentet til at udarbejde en bevidst og klar strategiplan, som de kan navigere efter, så de kan komme videre med at integrere FN’s Verdensmål og styrke deres bæredygtige profil.

Har du brug for at snakke med os

Kontakt os på mail, telefon eller book et inspirationsmøde

Deltag i konkurrencen om 1 times personlig sparring.

Du bliver samtidig en del af et fantastisk fællesskab med fokus på udvikling og uddannelse, så du nemt kan sætte rammerne for bevidste forandringer.

Du tilmelder dig ligeledes nyhedsbrevet, hvor du vil modtage tips, tricks og inspiration til at styrke og støtte organisationer.

 
Indkøbskurv
Scroll til toppen