Mød os til inspirationsaftener på Designmejeriet

Vi trænger til at komme ud og samles, vi trænger til at mærke hinanden og mødes på en let og opløftende måde. Og det er det, vi gerne vil skabe rum for med Tema Tirsdage og Tema Torsdage på Designmejeriet.

Så få ny energi på kontoen og vær med, når vi bringer os selv, hinanden, vores tanker og tilgang i spil til en række af inspirationsevents i vores helt unikke lokaler på Designmejeriet i Stilling ved Skanderborg.

Vi har udvalgt en række temaer, som giver nye perspektiver på de dilemmaer, vi kan møde i vores liv. Med spændende oplæg vil vi bidrage til forundring, nye indsigter, mulighed for mere glæde og mere trivsel. Temaerne taler både ind i det personlige og det at have et job, hvor man har indflydelse på andre menneskers liv.

Styrk din rolle og business med en Ex3 Facilitatoruddannelse

Interesserer du dig for udvikling, forandring, organisatorisk læring og procesarbejde, og ser du mulighederne i at kunne facilitere stærke, helhedsorienterede, transformative og bæredygtige processer samt styrke og fremtidssikre virksomheder og organisationer?

Med 6 dages facilitatoruddannelse, en personprofil og en certificering i en af Ex3 modellerne som dit personlige speciale, bliver du i stand til at facilitere mere intuitivt, holde rummet og gribe det, der opstår undervejs, så deltagerne selv kommer frem til løsningerne samt løfte og transformere de mennesker, der skal drive udviklingen i organisationen.

Find det partnerskab, der skaber størst værdi for dig

Styrk din business med nye procesværktøjer

Hent vores nye dugfriske præsentationsbrochure med overblik over vores modeller, som kan blive dine værktøjer til at skabe bæredygtig udvikling (i bred forstand) og vækst på alle niveauer i din forretning og organisation.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

"Ord skaber, hvad de nævner"

 … er et kendt citat af Grundtvig. Ex3-modellerne er skabt af ord.

Vi holder til i det gamle mejeri i Stilling. Et fantastisk hus med højt til loftet, rå vægge og en ny oplevelse i hver eneste krog. 

Dette har været rammerne for den kreative proces med mange måneders arbejde med visioner, ord, design, digitaliseringsplaner og alle de gevinster, som I kan opnå ved at bruge Ex3-modellerne som værktøjer. 

Deltag i konkurrencen om 1 times personlig sparring.

Du bliver samtidig en del af et fantastisk fællesskab med fokus på udvikling
og uddannelse, så du nemt kan sætte rammerne for bevidste forandringer.

Du tilmelder dig ligeledes nyhedsbrevet, hvor du vil modtage tips, tricks og inspiration til at styrke og støtte organisationer.

Indkøbskurv
Scroll til toppen