Kontakt: +45 70 24 16 50 info@ex3vision.comMit Partnerskab

Styrk og støt din organisation med Ex3-modellerne som værktøj

Modellerne er skabt til at styrke og støtte konsulenter i deres kerneforretning, ledere i deres ledelsesopgave og organisationer i deres sammenhængskraft. 

Vi har udviklet 7 modeller som vi præsenterer herunder. Du kan med Ex3 modellerne skabe udvikling på både det strategiske, det taktiske og det operationelle niveau i virksomheder og organisationer.

Ex3-modellerne er procesværktøjer udviklet til at fremtidssikre mennesker og organisationer i et paradigmeskifte, som kalder på en helhedsorienteret tankegang, med fokus på bæredygtighed i en bred forstand.

People, Planet, Profit – peger på at organisations- og forretningsudvikling også handler om bæredygtige organisationer, ledelse og medarbejdertilgang.

Velkommen til Ex3 modellernes univers.

Styrk og støt din organisation med Ex3-modellerne som værktøj

Modellerne er skabt til at styrke og støtte konsulenter i deres kerneforretning, ledere i deres ledelsesånd og organisationer i deres ekspansionskraft. 

Vi har udviklet 7 modeller. Visionsstjernen som overordnet og derudover to på det strategiske, to på det taktiske og to på det operationelle niveau.

Ex3-modellerne er procesværktøjer udviklet til at skabe bevægelse samt understøtte og fremtidssikre mennesker og organisationer  i et paradigmeskifte, som kalder på en helhedsorienteret tankegang, med fokus på bæredygtighed – People, Planet, Profit. Et paradigmeskifte, hvor der bliver rift om arbejdskraft og nye generationer, der stiller store krav til arbejdsmarkedet. 

Velkommen til Ex3 modellernes univers.

Modellerne arbejder med 7 centrale discipliner indenfor
forretnings- og organisationsudvikling

Ex3 Visionsstjernen er en strategisk model, der er skabt til at udvikle en vision, der bevidstgør og understøtter skaberkraft, mening, intention, mestring, helhed og fremsyn. En vision, der fremtidssikrer din virksomhed eller organisation.

 

Det Grønne Kompas er et strategisk værktøj – et strategikompas, som kan bidrage til at belyse, beskrive og beramme, hvordan en organisation skaber, leverer og fastholder værdi i  bæredygtighed og grøn omstilling, med udgangspunkt i en grøn indstilling og FN’s 17 verdensmål.

Ledelsesdiamanten bidrager til at aktivere ledelsesånden i den enkelte leder og i lederteams. Ledelsesånden kan måles i evnen til at skabe ejerskab, lederskab og følgeskab. Tre afgørende facetter i fremtidens ledelsesparadigme.Teamhjulet er en operationel model, der bidrager til at styrke  navigationsevnen i teams. Med en åben dialog, respekt, hensigtsmæssig adfærd, udvidelse af potentialer, samarbejde og sammenhængskraft skabes rammen for, at teamet sammen når længere.


Vi er i fuld gang med at gøre de sidste modeller klar

Organisationshjulet handler om at identificere og være ekspert i egen organisation. Det er i organisationen, at organisering, struktur og mennesker mødes. med Organisationshjulet skaber vi et stærkt fundamentet for organisationens levedygtighed og fremtidssikring.  

 

Flow-kernen er den Ex3 model, som dykker ned i personudvikling. Omdrejningspunktet er, hvordan vi som mennesker indgår i relationer og organisationer. Flowkernen udfolder og bidrager til at integrere det, der skal til, for at forstå sig selv og andre, for at trives og være i flow.

HR-hjulet er udviklet til at understøtte ledere i deres rolle som personaleleder. Med HR-hjulet udfoldes de HR discipliner, som man som leder møder for at kunne tage lederskab, organisere, selektere og være stærk i Human relations. Vil du høre mere?

Kontakt os på mail, telefon eller book et inspirationsmøde

Deltag i konkurrencen om 1 times personlig sparring.

Du bliver samtidig en del af et fantastisk fællesskab med fokus på udvikling og uddannelse, så du nemt kan sætte rammerne for bevidste forandringer.

Du tilmelder dig ligeledes nyhedsbrevet, hvor du vil modtage tips, tricks og inspiration til at styrke og støtte organisationer.

 
Indkøbskurv
Scroll til toppen