Styrk og støt din organisation med Ex3-modellerne som værktøj

Modellerne er skabt til at styrke og støtte konsulenter i deres kerneforretning, ledere i deres ledelsesopgave og organisationer i deres sammenhængskraft. 

Vi har udviklet 8 modeller som vi præsenterer herunder. Du kan med Ex3 modellerne skabe udvikling på både det strategiske, det taktiske og det operationelle niveau i virksomheder og organisationer, både som leder eller konsulent.

Ex3-modellerne er procesværktøjer udviklet til at fremtidssikre mennesker og organisationer i et paradigmeskifte, som kalder på en helhedsorienteret tankegang, med fokus på bæredygtighed i en bred forstand.

Brug dem enkeltvis eller inddrag hele konceptet i facilitering af forretnings- og organisationsudvikling

Velkommen til Ex3 modellernes univers.

Modellerne arbejder med 8 centrale discipliner indenfor
forretnings- og organisationsudvikling

Ex3 Visionsstjernen er en strategisk model, der er skabt til at udvikle en vision, der bevidstgør og understøtter skaberkraft, mening, intention, mestring, helhed og fremsyn. En vision, der fremtidssikrer din virksomhed eller organisation.

 

Det Grønne Kompas er et strategisk værktøj – et strategikompas, som kan bidrage til at belyse, beskrive og beramme, hvordan en organisation skaber, leverer og fastholder værdi i  bæredygtighed og grøn omstilling, med udgangspunkt i en grøn indstilling og FN’s 17 verdensmål.

Organisationshjulet handler om at identificere og være ekspert i egen organisation. Det er i organisationen, at organisering, struktur og mennesker mødes. med Organisationshjulet skaber vi et stærkt fundamentet for organisationens levedygtighed og fremtidssikring.  

 

Ledelsesdiamanten bidrager til at aktivere ledelsesånden i den enkelte leder og i lederteams. Ledelsesånden kan måles i evnen til at skabe ejerskab, lederskab og følgeskab. Tre afgørende facetter i fremtidens ledelsesparadigme.Flow-kernen er den Ex3 model, som dykker ned i personudvikling. Omdrejningspunktet er, hvordan vi som mennesker indgår i relationer og organisationer. Flowkernen udfolder og bidrager til at integrere det, der skal til, for at forstå sig selv og andre, for at trives og være i flow.

HR-hjulet er udviklet til at understøtte ledere i deres rolle som personaleleder. Med HR-hjulet udfoldes de HR discipliner, som man som leder møder for at kunne tage lederskab, organisere, selektere og være stærk i Human relations. Teamhjulet er en operationel model, der bidrager til at styrke  navigationsevnen i teams. Med en åben dialog, respekt, hensigtsmæssig adfærd, udvidelse af potentialer, samarbejde og sammenhængskraft skabes rammen for, at teamet sammen når længere.

Vil du høre mere?

Kontakt os på mail, telefon eller book et inspirationsmøde

Få et gratis white paper: Sådan skaber du et bæredygtigt arbejdsliv

Få 9 anbefalinger til, hvordan du kan gøre dit arbejdsliv mere bæredygtigt, så både du og din virksomhed kan stortrives? Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og få “Et bæredygtigt arbejdsliv” gratis.

Indkøbskurv
Scroll til toppen