Hvem er Ex3?

Vi forbinder udviklingsprocesser, relationer og kultur med en stærk intention om at skabe et et bæredygtigt arbejdsliv for alle.

Med et stærkt fundament af mange års erfaring og fra et teoretisk ståsted, har vi udviklet procesmodeller, som danner baggrund for dialog og praksisnære kulturmålinger med det, som vi kalder PCI – People Culture Indicators.

Vi inviterer dig med på vores rejse i tidens og fremtidens organisationsudvikling båret af et bankende hjerte for Human Relations arbejde og skabelse af et helhedsorienteret og bæredygtigt arbejdsliv for mennesker, organisationer og samfundet.

Vi hjælper dig på vej mod et bæredygtigt arbejdsliv

Find det, der er interessant og skaber værdi for dig.

Ex3 og det bæredygtige arbejdsliv

Vil du lære os at kende, så besøg Ex3 People. 

Læs her om baggrunden for Ex3, vores helhedsorienterede, visionære og dynamiske tilgang: Explore Extend Exceed. Bliv også klogere på Ex3 bevidstologi, som er vores fundament og Community som er vores vision.

Hop med på vores rejse mod fremtidens bæredygtige arbejdsliv, bæredygtige fællesskaber og bæredygtige organisationer med fokus på 3 bundlinjer – people, planet, profit. 

Ex3 værktøjer og uddannelse

Arbejder du med forandringsprocesser og har brug for konkrete værktøjer eller søger du ny viden og uddannelse? Her på Ex3 Vision kan du læse om, hvordan vi kan understøtte dig som leder, konsulent eller i din HR-rolle til at optimere tid, ressourcer og udbytte, og træffe bevidste, bæredygtige valg.

Du kan med Ex3 værktøjskassen skabe succesfulde forandringsprocesser, der udvider organisationens potentialer, skaber fælles sprog og aktiverer en bæredygtig kultur.

Ex3 netværk og foredrag

Vil du inspireres og blive klogere på hvordan du skaber et bæredygtigt arbejdsliv for dig eller i din organisation, så besøg Ex3 Relation.

Overvejer du at opbygge et nyt netværk i din organisation? Vil du booke et foredrag om bæredygtigt arbejdsliv? Eller søger du ny inspiration til faglig, personlig eller relationel udvikling for dig selv eller din organisation?

Med andre ord her kan du møde os online eller fysisk og udvikle dig personligt, fagligt og relationelt.

Ex3 og det bæredygtige arbejdsliv​

Du kan læse mere på www.ex3people.com

PCI - people culture indicator

Du kan læse mere på www.ex3people.com/pci

Ex3 værktøjer og uddannelse ​

Du kan læse mere på www.ex3vision.com

Ex3 netværk og foredrag ​

Du kan læse mere på www.ex3relation.com

Vi har et passioneret Ex3 team bag os

Du kan læse mere om hele vores team på www.ex3people.com/teamet 

Ex3 Bevidstologi

Med Ex3 bevidstologi arbejder vi både indefra og ud samt udefra og ind. På vores hovedside Ex3People.com kan du læse mere om sammenhængskraften mellem teori, metoder, Ex3 DNA’et samt mere om vores Explore, Extend, Exceed kerne. 

Mere end samlet set 100 års erfaring som senior konsulenter med stærke ansættelser bag os og et stærkt fundament i bevidstologi

Indkøbskurv
Scroll to Top