Kontakt: +45 70 24 16 50 info@ex3vision.comMit Partnerskab

Skal vi tage en stol hver og skabe partnerværdi for os begge?

Ex3 Partnerskabet skal understøtte dig til processer, som gør den forskel, du ønsker at gøre som leder, konsulent, HR-partner.

Vi vil gerne invitere dig med ind i Ex3 Partnerskab, hvor målet er at spille hinanden gode, spare forberedelsestid og optimere din bundlinje.

Vi har skabt syv modeller, som med Ex3’s Partnerskab kan blive dine centrale medspillere, når du faciliterer eller coacher i processer, om det er dine kunder, din organisation, dine kolleger eller medarbejdere.

Med Ex3 Partnerskab får du mulighed for at få adgang til lige netop de modeller og det understøttende materiale, som kan gøre din hverdag lettere. 

Det første skridt er at vælge dit partnerskab og dermed dit abonnement. Derefter følger certificering i en eller flere af vores modeller. 

Vi glæder os til vores fælles rejse!

STYRK din kerneforretning
Brug Ex3 modellerne til din bevidste værdistrøm

Du er selvstændig konsulent og ønsker at få adgang til nye og effektive  procesværktøjer i din kerneforretning, som kan understøtte dig i at skabe værdi både for dig og dine kunder. 

Du ønsker at anvende Ex3-modellerne som en del af din virksomhed og ønsker derfor et tæt partnerskab med Ex3. Gennem et tæt samarbejde kan du både få en affiliateaftale, mulighed for at benytte dit brand på Ex3 værktøjer og materiale og retten til at certificere andre.

STØT din kerneforretning
Brug Ex3 modellerne til din bevidste værdiskabelse

Du arbejder som leder eller HR-specialist og ønsker at understøtte jeres forretnings- og organisationsudvikling med procesværktøjer, som kan anvendes af interne konsulenter og ledere.

Du er HR-chef eller direktør i en organisation, som ønsker at integrere et testet og effektivt plug and play proceskoncept i jeres forretnings- og organisationsudvikling, evt. i et nyt eller allerede etableret akademi. 

Lad os spille hinanden endnu bedre!

Ex3 bidrager med modeller til dialogbaserede processer, ny inspiration, nye bevidstheder, enklere opgaveløsning og mindre forberedelse. Alt sammen med henblik på stærkere samarbejde, fremtidssikrede virksomheder og organisationer samt et øget fokus på den bæredygtige vision.

Du bringer dine kompetencer som konsulent, leder eller HR i spil og understøtter dine kunder eller medarbejdere i at udforske deres fundament, udvide deres potentiale og udleve deres sammenhængskraft.

Som Ex3 partner bliver du også en del af Ex3’s digitale Community, som giver unikke muligheder for at møde andre partnere, skabe nye samarbejdsrelationer, erfaringsudveksle, samskabe og have mulighed for sparring og deling af konkrete problemstillinger og best practise-eksempler. Alt dette sker gennem Ex3 Community.

"Jeg har sparet 80% af min forberedelsestid”

Annette har haft Ex3 modellerne med i konsulenttasken siden september 2021.

Jeg er selvstændig konsulent med særligt fokus på mellemledere, men efterhånden også andre ledelsesniveauer. Min ordrebog er fuld, min bil er mit kontor, og jeg har daglige logistikudfordringer.

Når jeg kører af sted om morgenen, er det både med stiletter, ridestøvler og en stor madpakke. Jeg optimerer tiden ved indimellem at hyre en chauffør for at kunne klare forberedelse, få bilen tanket og frokosten serveret, når jeg skal være i København om morgenen og i Aarhus om eftermiddagen.

Med Ex3 i min taske er mit arbejdsliv og privatliv ændret radikalt. Tidligere måtte jeg tage weekenderne i brug for at forberede mig til ugens opgaver. Med Ex3 modellerne som værktøj har jeg reduceret min forberedelse med 80 % og kan nu holde weekend sammen med familien.

Med Ex3 modellerne kan jeg skalere op og ned – to timer, to dage, et spørgsmål, mange spørgsmål. Jeg er en erfaren facilitator og det at bruge modellerne som en procesramme om min facilitering, gør det nemmere for mig. Måske var jeg nået det samme sted hen med mine kunder, men nu kan dialogkort og bord- og gulvmodellerne være med til at åbne op for, at mine kunder får deres helt egne erkendelser og indsigter. Det giver mere strukturerede dialog, som er nemmere at holde på sporet.  

Indkøbskurv
Scroll til toppen