Skab bæredygtigt arbejdsliv

Ex3 Partnerskabet understøtter dig i dine processer, så du kan gør den forskel, du ønsker som selvstændig konsulent, leder, intern HR-konsulent eller øverste ledelse.
Du får procesværktøjer som centrale medspillere i dine processer på alle organisatoriske niveauer. Vi hjælper dig med at gøre din hverdag lettere og understøtter dig i at skabe det bæredygtige arbejdsliv. Målet er at spille hinanden gode, optimere din forberedelsestid og bundlinje.
Vi kalder det PEOPLE – PLANET – PROFIT

STYRK din kerneforretning

Du er selvstændig konsulent og savner ny inspiration og værktøjer, der nemt og hurtigt kan understøtte dit fundament. Værktøjer som kan øge din indtægt, gøre dit liv lettere og give dig et stærkt netværk.

Du har et konsulenthus, der ønsker de mest effektive procesværktøjer til at styrke jeres kerne-forretning. Du vil optimere jeres bundlinje, sammenhængskraft og aktivere både organisationens og menneskers potentiale.

STØT din kerneforretning

Du er leder eller arbejder med HR. som ønsker at styrke jeres fundament i organisationen, så du kan optimere din hverdag, levere bedre resultater og gode bæredygtige rammer for dine medarbejdere og organisation.

Du er HR-chef eller direktør og har brug for at optimere på jeres forretning- og organisationsudvikling. Du ønsker at skabe en organisation, som tænker helhedsorienteret, yder deres bedste og udlever det bæredygtige arbejdsliv.

Ex3 procesværktøjerne støtter og styrker dig

Ex3 modellerne til dialogbaserede processer bidrager til ny inspiration, nye bevidstheder, enklere opgaveløsning og mindre forberedelse. Alt sammen med henblik på stærkere samarbejde, fremtidssikrede virksomheder og organisationer samt et øget fokus på den bæredygtige vision.
Du bringer dine kompetencer som konsulent, leder eller HR i spil og understøtter dine kunder eller medarbejdere i at udforske deres fundament, udvide deres potentiale og udleve deres sammenhængskraft.

Min forberedelsestid er reduceret med 80%!

– Annette Klausen Bengtsson, med Ex3 modellerne i konsulenttasken siden september 2021

”Med Ex3 i min taske er mit arbejdsliv og privatliv ændret radikalt. Som selvstændig konsulent, med særligt fokus på mellemledere, er min ordrebog er fuld. Tidligere måtte jeg tage weekenderne i brug for at forberede mig til ugens opgaver. Med Ex3 procesværktøjerne har jeg reduceret min forberedelse med 80% og kan nu holde weekend sammen med familien. De giver mulighed for at jeg kan skalere op og ned – to timer, to dage, et spørgsmål, mange spørgsmål. Dialogkort og bord- og gulvmodellerne er med til at åbne op for, at mine kunder får deres helt egne erkendelser og indsigter, der giver mere strukturerede dialog, som er nemmere at holde på sporet.”

Styrker min forretning i proces og profit

– Morten Toft, Executive Partner hos Ex3 siden maj 2021

“Ex3-værktøjerne styrker min facilitering, som selvstændig konsulent og skaber værdi for mine kunder. De dækker mit behov for at arbejde på det strategiske, taktiske og operationelle niveau. Jeg har en samlet værktøjskasse, som jeg kan bruge, uanset hvilken opgave jeg skal ud på. Modellerne og de understøttende dialogkort skaber en fælles referenceramme, som alle deltagere kan tappe ind i.
Som Ex3 Executive Partner styrker jeg min forretning på flere måder – både med nye værktøjer, men også igennem affiliateaftalen, som giver mig mulighed for at udvide min forretning og opnår merindtjening, når jeg deler mine gode erfaringer og anbefaler Ex3-universet til andre.

Med Ex3 partnerskaber ønsker vi at både styrke og støtte mennesker og organisationer til at få et stærkt fundament, udvide deres potentiale og udleve deres sammenhængskraft på alle organisatoriske niveauer.

Ex3 procesværktøjerne er skabt udfra vores mission om at sætte rammer for det bæredygtige arbejdsliv. Det skal være bæredygtigt for både People, Planet & Profit.

Ex3 kulturskabende værktøjer skaber udvikling for dig. Du opnår fælles sprog, fælles retning og den psykologiske tryghed, som opstår i relationen, der er med til at generere synergi og sammenhængskraft.

Ex3 værktøjerene rammesætter dialogen, så både du som facilitator og deltager kan læne dig ind i ord, som åbner op for en forståelse af perspektiver og forskellighed.

Vil du høre mere om
Ex3 partnerskaberne?

Kontakt os på mail, telefon eller book et inspirationsmøde

Få et gratis white paper: Sådan skaber du et bæredygtigt arbejdsliv

Få 9 anbefalinger til, hvordan du kan gøre dit arbejdsliv mere bæredygtigt, så både du og din virksomhed kan stortrives? Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og få “Et bæredygtigt arbejdsliv” gratis.

Indkøbskurv
Scroll to Top