Ex3 værktøjer støtter og styrker dig

Ex3 værktøjer er dine centrale medspillere i dine udviklingsprocesser samt forretnings- og organisationsudvikling på alle niveauer. Dine rammer er sat og du får ny inspiration og bevidsthed, enklere opgaveløsning og materiale, der kan minimere din forberedelse. Værktøjerne skal støtte og styrke dig til at få mest muligt ud af dit partnerskab med Ex3 .

EX3 MODELCERTIFICERING OG MATERIALER

Skab fundament, potentiale og sammenhængskraft

Bliv certificeret i Ex3 modellerne og brug dem i dine processer som selvstændig konsulent eller leder. Du får indsigt i Ex3 tilgangen, fundamendet modellerne bygger på og hvordan du kan anvende dem i dine værdiskabende processer. Du får adgang til Ex3 Partnerportalen, hvor du frit kan vælge blandt vores 7 transformative helhedsorienterede modeller, så det passer bedst til din forretning eller hverdag.
Læs mere om certificering her

Styrk dit processarbejde

Vi har udviklet materialer – fysisk og digitalt – til dit procesarbejde, så du kan spare tid på dit udviklings- og forberedelsesarbejde. Du får Ex3 modellerne i bagagen, i form af store gulvmodeller og mindre bordmodeller, til procesarbejde i større og mindre grupper. Som understøttende materialer får du mulighed for at købe dialogkort, handout-procesmaterialer samt adgang til præsentations-, salgs- og kursusmaterialer, der gør det nemt at at facilitere dine værdiskabende processer.
Læs mere om Ex3 modellerne her

STATUSMÅLINGER

Tag en temperaturmåling på organisationens og dit procesarbejde

Følg den løbende udvikling i dit procesarbejde med statusmålinger
Statusmålinger understøtter dit procesarbejde ved at tage temperaturen i de virksomheder og organisationer, du arbejder med eller i.

Lav løbende målinger og følg udviklingen af kultur, trivsel og aktuelle udfordringer
Når du har gennemført certificering i en specifik model kan du inddrage statusmålinger. Målingerne giver dig et indblik i, hvordan organisationen udvikler sig på 7 vigtige områder. Den data som opsamles gennem statusmålinger, kan du bruge som udgangspunkt for den videre dialog og proces. Målingerne udsendes gennem Partnerportalen, hvor du også får adgang til dit personlige dashboard og kan generere handouts til brug med og uden tilhørende proces.

UDBYD DINE KURSER ONLINE

Skab merindtjening gennem
online kurser på Ex3 Kursusplatform

Ex3 Kursusplatform gør det muligt for dig at skabe merindtjening ved at lancere, markedsføre og udbyde dine kurser online. Har du allerede digitaliserede forløb/kurser, som du ønsker at sprede ud til en større målgruppe, eller har du idéer og tanker om, at du vil omsætte din viden og gøre det til en passiv indtægtskilde, så er Ex3 Kursusplatform noget for dig.

Denne kursusplatform giver både dig, dine konsulentkolleger og dine kunder adgang til kurser indenfor specifik teori og metode, der kan understøtte det udviklings- og procesarbejde, som du allerede laver med Ex3’s værktøjer.

  • Du får en passiv indtægtskilde, med dit kursus på platformen.
  • Du kan bidrage med din ekspertise til at understøtte det store Ex3 univers.
  • Du får mulighed for at nå en større målgruppe, gennem Ex3 platformen og Ex3 partnerne.
  • VI har platformen og DU har indholdet

EX3 COMMUNITY

Det bæredygtige arbejdsliv

Vores centrale fokus i Ex3 Community er skabe et sted med plads til storhed og visionen om at gøre en forskel
Som Ex3 Partner bliver du en naturlig del af et community, hvor du både er medspiller og modtager. Her ønsker vi at skabe et rum, hvor vi sammen italesætter, belyser og berammer tidens pardigme. Et sted, hvor der er plads til tanker og udvikling af, hvordan vi sætter de bedste rammer for et bæredygtigt arbejdsliv – for mennesker, organisationer, samfund, kloden og universet.

PEOPLE MEET PEOPLE
Vi skaber en rum, hvor du kan deltage i de grupper, der kan understøtte dig både i forhold til tidens pardigme og dele erfaringer og sparring i de processer og modeller, som du arbejder med. Vi leverer inspiration, inviterer til online og fysiske events, som fyraftens- og fredagsbars-arrangementer/community calls og community café med sparring og networking.

PARTNERSERVICE OG SUPPORT

Hvordan bruger jeg Ex3 bedst?

Vi hjælper dig personligt og forretningsmæssigt til at få det meste ud af dit Ex3 partnerskab
Med Partnerservice kigger vi sammen på, hvordan du bedst muligt kan integrere Ex3 værktøjer og konceptet i din forretning. Vi hjælper dig med sparring på konkrete udfordringer og processer. Er Partnerservice en del af din pakke, får du partnerservice i 2 gange 30 minutter – med mulighed for at købe klippekort til mere.

Som partner står du ikke alene – heller ikke med teknikken
Vores IT og support team står klar til at hjælpe dig, hvis det tekniske skulle drille i forbindelse med dit køb og brug af Ex3 Partnerportalen. Du får 2 tekniske supportklip á 15 minutter via mail eller pr. telefon.

AFFILIATEAFTALE

Tjen penge på dine henvisninger

Ex3 styrker din forretningsudvikling med vores procesværktøjer, community og ikke mindst affiliateaftalen
Med en Ex3 Affiliateaftale kan du skabe endnu en indtægt i din forretning. Du får 10% kommission af det salg, der genereres gennem din Affiliate-kode, samtidig med at dine kunder får 10% rabat på deres første køb med din kode – både ved køb af partnerskaber og ved køb af produkter i Ex3 shoppen.

Din indtægt fortsætter ved fremtidige salg til kunden
Med en Affiliateaftale skaber du en en passiv indtægtskilde, fordi dine henviste kunder tilknyttes din konto, så længe du er partner i Ex3. Du får fortsat 10% provision af dine henviste kunders køb i Ex3 shoppen.

LOYALITETSPROGRAM

Et program der giver energi til både den faglige, personlige og sociale konto

Vi tror på partnerskaber og tætte relationer
Formålet med loyalitetsprogrammet er, at vi får en stærk følelse af at spille hinanden gode og lyst til at gå i en fælles retning med et fælles sprog.

Fysisk workshop hver 4. måned
Hver 4. måned kan du deltage i vores fysiske partnerworkshop. Workshoppen har fokus på at styrke din forretning gennem erfaringsudveksling, deling af succeshistorier og oplæg, der giver nye muligheder for dig i dit arbejde. 

Få 20% rabat på Ex3 uddannelser
Efter 6 måneders partnerskab får du 20% rabat på Ex3 metodeuddannelser, som kan styrke dig personligt, fagligt og relationelt i din praksis teoretiske tilgang.

Live summit med spisning
Efter 12 måneders partnerskab med Loyalitetprogram + inviteres du til Live summit med spændende oplægsholdere, faglig og social inspiration samt tid til at relatere og socialisere. En aften med nye indsigter, grin og god mad.

stærke relationer – sammen kan vi mere

Interesseret i at høre mere?

Kontakt os på mail, telefon eller book et inspirationsmøde

Deltag i konkurrencen om 1 times personlig sparring.

Du bliver samtidig en del af et fantastisk fællesskab med fokus på udvikling og uddannelse, så du nemt kan sætte rammerne for bevidste forandringer.

Du tilmelder dig ligeledes nyhedsbrevet, hvor du vil modtage tips, tricks og inspiration til at styrke og støtte organisationer.

 
Indkøbskurv
Scroll til toppen